Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wiosenne szparagi
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Canelloni ugotować al dente, według przepisu na opakowaniu. W tym samym czasie obrać szparagi. Gotować 3-4 min (powinny być niezbyt miękkie). Do każdego canelloni włożyć szparagi. Do tego zrobić pikantny sos pomidorowy: drobno posiekaną cebulę i czosnek podsmażyć na rozgrzanej oliwie i dodać świeże, pokrojone w kostkę dojrzałe pomidory. Przyprawić 3 łyżkami octu balsamicznego i czerwonym winem oraz solą morską i pieprzem. Canelloni polać sosem.