Do góry

Przekąski Przepis na:

Caprese

Caprese

Autor:

Przepisów i artykułów: 125 Ocena: 2124

Dodano:

Odsłon: 3031

Mogłabym jeść codziennie :)

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Pokroić pomidor i mozzarelle. Poukładać na talerzyku,polać oliwą z oliwek. Posolić i posypać bazylią suszoną. Oczywiście można świeżą, ale niestety nie miałam.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kasia90 23 maja 2015 No wiadomo że świeże to świeże. Ale jeśli się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;) Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 22 maja 2015 I tu się zgodzę...codziennie <3 pycha ,choć ze świeżą bazylią najlepsze <3

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń