Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli temperatura wysoka... chłodnik się poleca.. wariant z truskawkami...hmmm warto spróbować
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 27919
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2140
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 27919
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2140
Składniki
Truskawki obrałem z szypułek. Ogórki i awokado pokroiłem . Seler naciowy po umyciu pokroiłem na kawałki. Wszystkie składniki zmiksowałem. Gładką masę doprawiłem solą i pieprzem. Wstawiłem na 40 minut do lodówki. Czerwoną cebulę obrałem, posiekałem z miętą. Wymieszałem, skropiłem sokiem z cytryny. Chłodnik podałem z kleksem jogurtu naturalnego, posypałem cebulą wymieszaną z miętą.