Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantna kielbaska chorizo nadaje wspanialy smak temu daniu.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 61
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 61
Składniki
Papryke, cebule, kielbaske i ziemniaki pokroic na kawalki wielkosci ok 1,5cm. Na patelni rozgrzac oliwe dodac ziemniaki i smazyc az sie zrumienia.Nastepnie dodac, cebule, kielbaske i papryke oraz sol i pieprz. Smazyc okolo 7 minut. Na koniec dodac przekrojone na pol pomidorki i posypac zielona pietruszka lub szpinakiem , smazyc 3 minuty. Danie mozna podawac z jajkiem sadzonym