Do góry

Przekąski Przepis na:

Chrupiąca cebulka

Chrupiąca cebulka

Autor: viktoria

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 271

Dodano: 18.01.2012

Odsłon: 11002

krążki są doskonałe jako przekąska,np.zamiast czipsów

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zrobić gęste ciasto naleśnikowe,można przyprawić np.papryką.

  2. Dużą cebulę pokroić w grube krążki,porozdzielać warstwy.

  3. Obtaczać w cieście,następnie w bułce tartej,usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

  4. Osączyć na papierowym ręczniku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bozena58 17 maja 2013 pyszna przekąska, przepis zabieram do książki i zostawiam "kciuka"

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 20 stycznia 2012 pyszna prtzekąska, goście uwielbiają takie rzeczy

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

babciaaneczka 18 stycznia 2012 Bardzo dobra musi być ta cebulka, ale może smażyć w głębokim tłuszczu?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kamilcik 18 stycznia 2012 chyba zrobię dziś tą cebulkę, apetycznie wygląda i strasznie mi się jej zachciało:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń