Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chrupiąca sałatka z rzodkwi"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Składniki
Rzodkiew obierz, pokrój w słupki. Ogórek obierz, pokrój w kosteczkę. Seler naciowy oczyść, pokrój na kawałki.
Warzywa oprósz solą i pieprzem, dodaj majonez (ilość według uznania), wymieszaj.
Ziarna słonecznika upraż na suchej patelni na brązowy kolor. Posyp sałatkę tuż przed podaniem.
Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie