Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Chrupiące paluszki z ziemniaków"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Składniki
Posiekaj tłuszcz z mąką wymieszaną z solą, kminkiem, proszkiem do pieczenia. Dodaj zmielone ziemniaki, jajko, zagnieć ciasto. Uformuj paluszki, posmaruj jajkiem. Piecz na złoty kolor.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Wenc z Rzeszowa</strong>Źródło: Bella Relaks