Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, delikatne, w swojej strukturze przypominają ciasto francuskie. polecam
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 258
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 258
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Wszystkie składniki oprocz bialka zagnieść i rozwałkować. Wykrawać ulubioną foremką dosyć grube ciasteczka, cienkie nie są tak dobre i nie rozwarstwiają sie podczas pieczenia tak ładnie. Układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, Każde ciastko posmarować białkiem i posypać cukrem. Piec w temp. 175 stopni ok. 20 min, do lekkiego zrumienienia. Smacznego :-) Z podanych proporcji wychodzi ok. 30 ciastek