Do góry

Desery Przepis na:

ciastka z budyniem i malinami

ciastka z budyniem i malinami

Autor:

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 399

Dodano:

Odsłon: 10854

Smaczne i szybkie w wykonaniu

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Budyń przygotowujemy jak na instrukcji na opakowaniu, z ciasta francuskiego robimy sakiewki i wrzucamy po 2 maliny do środka wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na 200st na 15-20 min poźniej nakładamy budyń i zdobimy świezymi owocami, wstawiamy na chwile do lodówki

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

aneeetkaaa1111 16 września 2011 Proste, tanie a jakie efektowne, uwielbiam ciasto francuskie, do ulubionych ;-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 15 września 2011 Pięknie wyglądają, aż szkoda jeść ;)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń