Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto krówka(bez pieczenia)

Ciasto krówka(bez pieczenia)

Autor: oliwuska15

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 51

Dodano: 02.12.2010

Odsłon: 79939

Pyszne w smaku

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Układamy warstwami na wyłóżonej folią wczesniej blasze:

  2. Herbatniki

  3. Krem karpatka( z podanych wyżej składników gotujemy budyn a po ostygnnięciu , ucieramy go z 1 kostką margaryny Kasi)

  4. Krakersy układamy na kremie karpatka.

  5. Karmel toffi(mleko skondensowane słodzone ) gotować , puszke wstawić do wody (garnka) i gotować 3 godziny bądż kupić od razu gotowane.

  6. NA karmel układamy jeszcze raz krakersy

  7. Na krakersy bita śmietana ubita z śmietan fix.

  8. Na wierch posypać startą czekoladą.Smacznego:))

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Wnusia2007 14 sierpnia 2014 Zrobiłam wg.przepisu i jestem zachwycona jego smakiem . Polecam .

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agus32 04 grudnia 2010 Jest pyszne , ja też tak jak elwira13733 piekę niewysoki biszkopt.Nazywam je "ciasto balowe".Krem robię budyniowo-żółtkowy.A masę krówkową kupiłam o smaku kokosowym.Polecam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

renka 02 grudnia 2010 Prawdziwe arcydzieło , a takie proste w wykonaniu -)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

elwira13733 02 grudnia 2010 Zamiast spodniej warstwy herbatników piekę biszkopt z 3 jaj, też jest dobry.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

edyta070407 02 grudnia 2010 znam ten przepis ..pyszne,a przede wszystkim szybkie.....POLECAM

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń