Do góry

Desery Przepis na:

Ciasto Malinowe

Ciasto Malinowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 19

Dodano:

Odsłon: 9207

Bije na głowę inne Ciasta

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Formę wyłóż herbatnikami Budynie ugotuj w pół litra mleka . Gorące budynie wylej na herbatniki . Ostudź.

  2. Na wierzchu ułóż przebrane maliny , wstaw do lodówki. Galaretkę rozpuść w 330 ml wody. Ostudź . Gdy zacznie tężeć , delikatnie polej maliny . Wstaw na minimum 2 godziny do lodówki. Smacznego !

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

panka 10 sierpnia 2011 Bardzo proste i na pewno smaczne. Spróbuj poprawić jakość fotek. Pozdrawiam :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

maksiu 10 sierpnia 2011 Super bardzo proste trzeba zrobic zabieram do ulubionych pozdrawiam maksiu

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń