Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo proste tanie i szybkie! a przy tym jakie smaczne!!!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 162
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 187
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 162
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 187
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Składniki
Zetrzec marchewki na tartce z malymi oczkami i odlozyc na koniec.
Ubic jajka z cukrem przez chwile. po czym dodac olej (lub maslo ostudzone) po chwili wsypac make zmieszana z proszkiem do pieczenia, szczypte soli i cukier waniliowy lub sok z cytryny.
Nastepnie wrzucamy starta wczesniej marchew. mieszamy mikserem przez chwile az do uzyskania jesnolitego ciasta. przelewamy na tortownice wysmarowana maslem i obsypana maka. Piec w 190°-200° przez 50 min (PIEKARNIK WENTYLOWANY)