Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Jagody przebrać opłukać odsączyć na sitku.
Margarynę lekko rozpuścić ostudzić.Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym dodać margarynę zmiksować następnie dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia jeszcze raz zmiksować.Wylać na blachę.Wyłożyć jagody.
Przygotować kruszonkę:składniki wymieszać wyłożyć na przygotowane ciasto.
Piec około 50min w temperaturze 190st.