Do góry

Przekąski Przepis na:

Cukinia smażona w panierce otrębowej

Cukinia smażona w panierce otrębowej

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 2008 Ocena: 10141

Dodano: 25.06.2016

Odsłon: 521

Smaczna przekąska.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Cukinię umyć, pokroić w plastry, posolić, obtaczać w rozmąconym jajku i panierować w otrębach. Następnie smażyć na lekko rozgrzanym oleju do zrumienienia z jednej strony. Odwrócić plastry cukinii , położyć po plasterku sera i smażyć aż ser się roztopi.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń