Do góry

Przekąski Przepis na:

Cukinia w panierce

Cukinia w panierce

Autor: kulinarneprzygody

Przepisów i artykułów: 65 Ocena: 1491

Dodano: 11.06.2018

Odsłon: 403

Cukinia w panierce

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Cukinię myjemy. Kroimy na plasterki.

    Przyprawiamy Solą i pierzem z każdej strony.

    Każdy plater zanurzamy w rozmąconym jajku a następnie w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor z każdej stron,

    Wyciągamy na talerz z ręcznikiem papierowy.


    Podaje najczęściej z pieczywem pełnoziarnistym :)

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

basiliana 12 czerwca Pyszne są te kotleciki. Fajnie smakują też zapieczone z serem żółtym.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń