Do góry

Przekąski Przepis na:

Cukiniowe talarki

Cukiniowe talarki

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 372

Dodano:

Odsłon: 2182

Idealnie sprawdzają się zarówno jako danie obiadowe jak i ciepła zakąska.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do jajka dodać wodę i rozbełtać.

  2. Cukinię obrać ze skórki i pokroić w talarki o grubości ok. 1 cm.

  3. Na patelni rozgrzać olej.

  4. Cukinię posolić z obu stron. Maczać w jajku, obtaczać w bułce i kłaść na gorącą olej.

  5. Smażyć na złoty kolor z obu stron. Po nałożeniu na talerz udekorować pietruszką. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Gosik819 20 czerwca 2013 Pysznosci , uwielbiam je super do obiadu zamiast kotleta.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń