Do góry

Desery Przepis na:

Cytrynowe Mascarpone

Cytrynowe Mascarpone

Autor: ilko

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 20

Dodano: 17.01.2010

Odsłon: 958

Polecam bo smaczne:)

Składniki

1-2 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cytryne dobrze umyć i przepołowić. odkroic jeden plasterek i podzielić go na 4 czesci. Z reszty wycisńąć sok.

  2. Rozmieszać dobrze cukier z żółtkiemi.Kiedy masa jest gladka dodać serek i sok z cytryny.

  3. Na koniec położyć cytryne, możńa również obsypać pokrojonymi pistacjami. odstawic w chlodne miejsce na około godzine.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń