Do góry

Przekąski Przepis na:

Delicja z podrobów drobiowych

Delicja z podrobów drobiowych

Autor:

Przepisów i artykułów: 2268 Ocena: 14085

Dodano:

Odsłon: 836

Znakomita przekąska na zakrapiany wieczór. Wybornie smakuje z dobrym pieczywem.

Składniki

5-6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Podroby pokroić w cienkie paski(serca, wątróbka, żołądki) posolić i oprószyć pieprzem. Cebulę zeszklić na tłuszczu, dodać podroby, zmiażdżony czosnek, przecier i dusić na wolnym ogniu około półtora godziny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń