Do góry

Przekąski Przepis na:

Domowe hot-dogi

Domowe hot-dogi

Autor: kaska11162

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 135

Dodano: 23.08.2010

Odsłon: 33725

Pyszne, domowe, szybkie, można zastąpić nimi tradycyjny obiad.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Bagietkę kroimy na długość parówki, kroimy wzdłuż. Bagietkę można dać do mikrofalówki z funkcją grilla lub po prostu zarumienić na suchej teflonowej patelni aby bagietka była chrupiąca.

  2. Gotujemy parówki. Pomidora, ogórka i cebule kroimy w plasterki i do dzieła! komponujemy swoje domowe hot-dogi :). Świeżą cebulę można zastąpić prażoną. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ines 30 sierpnia 2010 a ja uważam że właśnie musztarda to podstawa jako dodatek do hot- doga :)
wprawdzie nie jem mięsa ale od czego są parówki sojowe :) zwłaszcza że zrobiłaś mi smaka tym hot- dogiem!

14 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kaska11162 30 sierpnia 2010 Ja nie dodałam majonezu ze względu na to żeby nie dokładać jeszcze kalorii, choć jak najbardziej by pasował

14 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

StaryMistrzunio 30 sierpnia 2010 Zamiast musztardy dodałbym majonez.Poza tym wszelkie wędliny należy parzyć,a nie gotować.Nie będą twarde i kruszące.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń