Do góry

Dania główne Przepis na:

Dorada

Dorada

Autor:

Przepisów i artykułów: 73 Ocena: 1459

Dodano:

Odsłon: 2608

aromatyczna ryba

Składniki

  • ryba Dorada
  • por
  • natka pietruszki
  • masło
  • sól,pieprz ziołowy,imbir mielony
1-2 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Rybę dobrze oczyścić ,osuszyć.Por drobno pokroić,tak samo postąpić z natką pietruszki.Zieleniną faszerować rybę,następnie dodać po łyżeczce masła do środka i doprawić solą,pieprzem ziołowym i odrobiną imbiru.Na patelni rozpuścić masło,włożyć przygotowaną rybę i smażyć na złoty kolor z obydwóch stron.



    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń