Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz w aromatycznej ziołowej panierce. Pachnie obłędnie już podczas smażenia. Danie proste a bardzo smaczne :)
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 988
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 267
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 988
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 267
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Składniki
Filety dorsza rozmrażamy, a następnie dzielimy na mniejsze kawałki i delikatnie odciskamy z nadmiaru wody. Jajko roztrzepujemy z solą i pieprzem. Bułkę tartą mieszamy ze wszystkimi ziołami. Rybę obtaczamy najpierw w jajku a następnie z bułce z ziołami. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Smacznego :)