Do góry

Dania główne Przepis na:

Dorsz z pieczarkami

Dorsz z pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22171

Dodano:

Odsłon: 6538

Smaczna i zdrowa ryba w sam raz na obiad.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki pokroić na połówki, podsmażyć na maśle z posiekaną cebulą. Filety oprószyć solą i imbirem. Do żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem włożyć rybę, posypać pieprzem, skropić sokiem, obłożyć pieczarkami. Piec 60 min w temp. 180°C.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń