Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wakacje, sezon urlopowy, szkoda czasu na gotowanie, wtedy są najlepsze dania jednogarnkowe.
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 61
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 61
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i gotujemy w osolonej wodzie.
4. Cebulę obieramy, kroimy również w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Paprykę kroimy w małe paseczki dodajemy do grzybów, prużymy 10 minut.
8. Gdy ziemniaki są już prawie miękkie, dodajemy pieczarki z papryką
9. Wrzucamy kostkę rosołową.
10. Następnie dodajemy mięso.
11. Dokładamy przecier pomidorowy. 12. Doprawiamy chili.
13. Śmietanę rozrabiamy z mąką. 14. Hartując wlewamy do zupy, 2 minuty gotujemy.
15. Zupa gotowa. 16. Smacznego