Do góry

Dania główne Przepis na:

Drobiowe kotlety

Drobiowe kotlety

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 979

Dodano:

Odsłon: 18679

Pyszne

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki i cebule drobno pokroic,podsmazyc na oleju ostudzic

  2. Filety drobno pokroic,dodac ostudzone pieczarki oraz reszte skladnikow wymieszac,dosmaczyc.

  3. Na rozgrzana patelnie nakladac i formowac placuszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anoo 22 września 2013 Zrobilam,sa genialne! Chlopaki sie zajadaly ;). Napewno znow wyprobuje ten przepis. Pozdrawiam

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Doska 19 kwietnia 2012 Te kotleciki-placuszki od lat podaje na imprezach. Są pyszne. Ja dodaje make ziemniaczaną i wiecej pieczarek.

6 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 28 września 2010 Bardzo smaczne, aromatyczne i szybkie wykorzystanie piersi z kurczaka. Wygodne, gdyż można zrobić dzień przed i smażyc bezpośrednio przed podaniem. Z podanych proporcji wychodzi całkiem spora ilość kotlecików (większa niż myślałam). Mięso tak smażone jest idealnie kruche.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Agunkaa 24 kwietnia 2010 Nie miesa sie nie smazy,i dlatego po usmazeniu mieso nie jest suche.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 21 kwietnia 2010 Smakowity pomysł na inny obiad z filetów, na pewno skorzystam :). Ale czy mięso wcześniej było usmażone?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń