Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 408
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11457
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 71
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 408
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11457
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 71
Składniki
Drozdze rozkruszyc w misce.Dodac cukier,jajka, olej,cukier waniliowy,mleko i make.NIE MIESZAC !!!! MIske przykryc sciereczka i odstawic na cztery godziny w cieple miejsce.PO tym czasie wymieszac skladniki na jednolita mase mozna dodac rodzynki.Blache posmarowac tluszczem wylozyc ciasto .Kruszonke zrobic z 50 g masla , 50 g cukru i 50g maki-wyrobic palcami posypac ciasto i piec ok 45minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni :):)
Przepis na duza blache ;) na zdjeciu drozdzak w miejszej formie z miejszej ilosci skladnikow ale czas 4h zachowany musi byc ;)