Do góry

Dania główne Przepis na:

Fasolka szparagowa w bułce

Fasolka szparagowa w bułce

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 199

Dodano:

Odsłon: 2453

jak fasolka to tylko przez siebie wyhodowana :)

Składniki

  • 1 kg fasolki szparagowej
  • 2 łyżki masła
  • 4 łyżki bułki tartej
  • sól
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Fasolkę obrać i umyć. Ugotować w osolonej wodzie. Gdy będzie miękka (trzeba sprawdzać co jakiś czas żeby nam się nie rozgotowała) to odcedzamy dodajemy masło i bułkę tartą zostawiamy na 5 minut pod przykryciem następnie wstrząsamy garnkiem żeby się wszystko dobrze połączyło i nakładamy na talerze. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ayesha 22 sierpnia 2013 Uwielbiam! Ale ja zawsze rumienię bułkę tartą na maśle i wtedy polewam fasolkę.

26 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń