Do góry

Dania główne Przepis na:

Faszerowana pierś kurczaka

Faszerowana pierś kurczaka

Autor: taura

Przepisów i artykułów: 236 Ocena: 5891

Dodano: 17.01.2011

Odsłon: 49144

Proste, smaczne i lekkie :) Przepis zgodny z dietą dr Dukana.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pierś kurczaka nacięłam wgłąb, nafaszerowałam czosnkiem, oliwkami i zieloną pietruszką, osoliłam i opieprzyłam. Nafaszerowane piersi gotowałam na parze ok. 20 minut. Przepis zgodny z dietą dr Dukana.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

smakosz78 28 października 2011 W przepisie nie ma mowy o frytkach , może trzeba czytać ze zrozumieniem. Nawet tytuł mówi "Faszerowana pierś kurczaka" a dodatki ? Każdy sam decyduje z czym jeść

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

renia1 28 stycznia 2011 od kiedy frytki są dietetyczne? widać, że kupione w sklepie, nie przepadam za oliwkami,

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

renia1 28 stycznia 2011 od kiedy frytki są dietetyczne - widać po nich, że są kupione w sklepie, nie przepadam za oliwkami;

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

taura 28 stycznia 2011 Na zdjęciu widać talerz mojego męża, on nie moze cierpiieć z powodu mojej diety :) Ja frytek nie jadłam :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Wabik 28 stycznia 2011 Zwłaszcza frytki są dietetyczne i zgodne ze wszystkimi dietami :))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

DAKAWO 28 stycznia 2011 A jak je opieprzałaś to się nie obraziły ?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

elwira30 28 stycznia 2011 prosty ,lecz zarazem ciekawy przepis :) Sprobuje z pewnoscia bo jestem kurczakozarca :) Pozdrawiam serdecznie .

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń