Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 258
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 258
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Na oliwie zeszkliłam cebulę i dodałam laskę cynamonu i pokrojone chili.
Dodałam mięso mielone i usmażyłam je na koniec dodałam odrobinę wody. Doprawiłam solą do smaku.
Mrożone serca przeważnie są już zblanszowane w osolonej wodzie z octem. Ja swoje obgotowałam 10 minut w lekko osolonej wodzie z sokiem z cytryny. Można użyć marynowanych całych serc, smak będzie bardziej wyrazisty.
Wypełniłam serca mięsem mielonym, przykryłam kawałkiem sera i zapiekałam do zrumienienia. Smacznego :)