Do góry

Desery Przepis na:

faworki

faworki

Autor:

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 25

Dodano:

Odsłon: 674

:)

Składniki

  • 4 zoltka,4 lyzki smietany,1 lyzka octu, 75 gram margaryny, ok.1/2 kg maki, cukier puder do posypania i olej do smazenia.
3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Z podanych skladnikow zagniesc ciasto i zostawic na chwile by odpoczelo. Nastepnie podzielic na czesci i rozwalkowac pociac na paski a paski na kawaleczki ktore przecinamy po srodku i przekrecamy. Smazymy w glebokim tluszczu i wykladamy na papierowe ręczniki by nadmiar tluszczu zostal w nich.Posypac cukrem pudrem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń