Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść razem na gładkie ciasto,cienko rozwałkować i radełkiem albo nożem pokroić na małe prostokąciki na każdym w środku zrobić małe nacięcie i wywinąć faworki,smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor,gotowe posypać cukrem pudrem.Życzę smacznego