Do góry

Desery Przepis na:

Francuskie ślimaki z serem

Francuskie ślimaki z serem

Autor:

Przepisów i artykułów: 241 Ocena: 7757

Dodano:

Odsłon: 10373

szybkie chrupiące

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. utrzeć ser z cukrami i żółtkiem na gładko dodać budyń i ubite białko,rozsmarować na płacie ciasta francuskiego zwinąć w roladę i pokroić ostrym nożem na centymetrowe plastry układać na blaszce i piec ok 15 min.na złoty kolor polukrować

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Zazula1 09 marca 2013 Smaczne,pięknie wyglądają i szybkie w wykonaniu,ja też zawsze mam w lodówce ciasto francuskie.Gdy goście zapowiadają swoje przyjście,szybciutko coś przygotowuję.5

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

gogusia 09 marca 2013 W lodówce zawsze mam kupne płaty z ciasta francuskiego i jak mam ochotę na małe co nieco to dodaję nadzienie albo serowe jak tu , albo jak zostanie mi masy makowej , lub z jabłkami startymi z cynamonem i łyżką budyniu.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nukleon 09 marca 2013 Wygladaja bardzo smacznie. Mój syn robi takie pyszności z ciasta francuskiego.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

nikola2005 09 marca 2013 oo rany obłędnie wyglądają az na sam widok mozna dostać śliniotoku :)))) lądują do ulubionych

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń