Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 104
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 56
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 462
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13473
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 104
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 56
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 462
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13473
Składniki
Przygotuj galaretkę z 300 ml wody. Schłodź, wymieszaj z owocami, wlej do pucharków. Na czas tężenia ustaw je w lodówce tak, by były pochylone.
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Żelatynę rozpuść w 3 łyżeczkach wrzątku. Śmietankę ubij na sztywno. Połącz z zimną czekoladą i żelatyną. Dopełnij pucharki z zastygniętą galaretką. Wstaw do lodówki, aby mus stężał.Źródło: Naj