Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gazpacho. Błyskawiczna zupa na upał"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Wszystkie warzywa umyj, usuń ewentualne pestki. Warzywa następnie pokrój.
Wszystkie zupy włóż do blendera (możesz to robić porcjami) i zmiksuj. Schłodź przez około pół godziny w lodówce. Następnie ponalewaj do szklanek lub kokilek i podawaj, np. ze złocistymi grzankami.
Dekoracja. Gazpacho możesz udekorować, posypując je pokrojonymi w drobną kostkę kolorowymi warzywami (np. żółtą papryką, ogórkiem itd).Źródło: Świat kobiety