Do góry

Zupy Przepis na:

Gęsta zupa gulaszowa

Gęsta zupa gulaszowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 993 Ocena: 8454

Dodano:

Odsłon: 7

Przepis wart wypróbowania: "Gęsta zupa gulaszowa"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. W garnku rozgrzej smalec. Wrzuć posiekaną cebulę, a po chwili dołóż pokrojone w kostkę mięso wołowe i porządnie je obsmaż.

  2. Zalej bulionem wołowym i wymieszaj z koncentratem oraz przyprawami. Gotuj do czasu, aż mięso będzie prawie miękkie.

  3. Na koniec wrzuć pokrojone w kostkę warzywa i trzymaj zupę na ogniu ok. 20 minut. Gotowy gulasz posyp natką.

    Źródło: Kurier TV

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń