Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne połączenie smaków
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 119
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 577
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 119
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 577
Składniki
Cukinię zetrzyj na tarce o grubych oczkach (nieco mniejszych jak na buraczki), odsącz z nadmiaru wody. W misce połącz ze sobą jajka, mąkę, proszek do pieczenia oraz mleko. Następnie dodaj cukinię, sól i pieprz do smaku oraz zioła prowansalskie. Dokładnie wymieszaj. Upiecz gofry.
Z musztardy, soku z cytryny i syropu z agawy przygotuj sos. Rukolę wymieszaj z sosem. Na upieczone gofry układaj rukolę, na to pomidorki koktajlowe i łososia.
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/