Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Kapustę i paprykę zetrzeć na grubej tarce, dodać mięso, jajka, ryż, kaszę mannę, jajko, doprawić do smaku solą i pieprzem. Uformować kotlety, obtoczyć w mące i obsmażyć.
Następnie kotlety przełożyć do garnka, zalać wodą ( aby przykryła kotlety), wrzucić kostkę rosołową i dusić pod przykryciem około pół godziny.
Dodać koncentrat pomidorowy, zaprawić mąka i śmietaną.