Do góry

Dania główne Przepis na:

gołąbkowe cannelloni

gołąbkowe cannelloni

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 17

Dodano:

Odsłon: 224

Dzień wcześniej robiłam gołąbki ,zostało trochę farszu a że nie jestem osobą która wyrzuca jedzenie to wykombinowałam- gotujesz,ryzykujesz na końcu smakujesz i ......? dla mnie bomba!!! niestety zdjęcia nie zdążyłam zrobić bo danie po prostu znikło

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Pozostałości gołąbkowe :
    kapustę poszatkować i wymieszać z resztą farszu
    napełnić makaron cannelloni bądź inny
    ułożyć w brytfannie i polać sosem tak aby makaron był nim w całości pokryty gdyż w przeciwnym wypadku nie zmięknie

  2. Wkładamy do piekarnika 200*C pieczemy ok.40 min.

    Gotowe

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń