Do góry

Przekąski Przepis na:

Grillowany filet indyka

Grillowany filet indyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 396

Dodano:

Odsłon: 13750

Jesienią trzeba sobie radzić i jak nachodzi mnie ochota na grillowane mięsko... wyciągam patelnię grillową i mam... chociaż namiastkę lata...

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filet z indyka pokroić w paski, pokropić maggi i olejem a następnie obsypać obficie przyprawą do grosa, odstawić na minimum pół godziny do lodówki.

  2. Smażyć bez tłuszczu na patelni grillowej. Podawać z surówką z kapusty. Można również podawać z sosem czosnkowym lub tzatziki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

aga_gotuje 22 października 2015 Polecam przepis :) Danie było pyszne. Dziękuję za dodanie przepisu i pozdrawiam :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń