Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią trzeba sobie radzić i jak nachodzi mnie ochota na grillowane mięsko... wyciągam patelnię grillową i mam... chociaż namiastkę lata...
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 565
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 140
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 179
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 565
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 140
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 179
Składniki
Filet z indyka pokroić w paski, pokropić maggi i olejem a następnie obsypać obficie przyprawą do grosa, odstawić na minimum pół godziny do lodówki.
Smażyć bez tłuszczu na patelni grillowej. Podawać z surówką z kapusty. Można również podawać z sosem czosnkowym lub tzatziki.