Do góry

Dania główne Przepis na:

grillowany pstrąg z ciecierzycą, kapustą i pomidorami

grillowany pstrąg z ciecierzycą, kapustą i pomidorami

Autor:

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 406

Dodano:

Odsłon: 3859

dobre

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. koperek pietruszke szatkujemy drobno i zostawiamy po polowie. olej sol pieprz sok z cytryny dodajemy i nacieramy rybe

  2. cebule podsmazamy, dodajemy kapuste i pokrojone pomidory, gdy ugotowane dodajemy ciecierzyce. sol pieprz, wiadomo, koperek

  3. rybka na grilla

  4. wcinamy

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

golona102 10 lipca 2011 Ja dałem ze skórką, ale... to nie resteuracja 5 gwiazdkowa, czasami trzeba zrobić prostotę!!!!!!

18 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jagienkaaa 08 lipca 2011 Swietne danie!Dzieki za przepis piatka i tez pozdrawiam!

18 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Afrulu 08 lipca 2011 Fajny sposób na ciecierzycę,którą bardzo lubimy,myślę,że do ryb morskich również będzie pasowała :) Piątka i pozdrowionka.

18 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń