Do góry

Dania główne Przepis na:

Gulasz warzywny z pieczarkami

Gulasz warzywny z pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 8

Dodano:

Odsłon: 1699

tanie i bardzo bardzo smaczne danie..

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Białą kapustę poszatkować,kiszoną posiekać.pieczarki pokroić w plasterki,paprykę w kostkę,marchewkę zetrzeć na tartce.

  2. Do garnka wlać trochę wody,dodać olej,przyprawy ziołowe,posolić i zagotować.Następnie dołożyć paprykę i marchewkę i dusić 5 minut.Dodać oba rodzaje kapusty,dusić 10 minut.Groszek osączyć z zalewy i dodać do potrawy razem z pieczarkami.Dusić aż kapusta będzie miękka.Doprawić solą i cukrem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń