Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tanie i bardzo bardzo smaczne danie..
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Białą kapustę poszatkować,kiszoną posiekać.pieczarki pokroić w plasterki,paprykę w kostkę,marchewkę zetrzeć na tartce.
Do garnka wlać trochę wody,dodać olej,przyprawy ziołowe,posolić i zagotować.Następnie dołożyć paprykę i marchewkę i dusić 5 minut.Dodać oba rodzaje kapusty,dusić 10 minut.Groszek osączyć z zalewy i dodać do potrawy razem z pieczarkami.Dusić aż kapusta będzie miękka.Doprawić solą i cukrem.