Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jezeli zostaje nam ugotowane mieso rosolowe takie smaczne bez kosci mozna je wykorzystac jako "drugie" danie nastepnego dnia :) polecam - bardzo smaczne. Ja tak przygotowalam do klusek slaskich i czerwonej kapusty ale mozna tez podac z ryzem i np. z korniszonem l Pamietajmy o soleniu na samym koncu, poniewaz grzyby szybko wchlaniaja sol a boczek wedzony jest tez solony.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4461
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154681
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 419
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4461
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154681
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 419
Składniki
Mieso, cebule i boczek podpiekam na oleju leciutko tak zeby cebulka sie zeszklila, dodaje pokrojone pieczarki lub pieczarki konserwowe - bez zalewy. Jezeli damy "surowe" pieczarki - dusimy 10 min. nastepnie rozprowadzamy wg. przepisu na torebce sos pieczarkowy, doprawiamy smietana,papryka, sola i pieprzem. Smacznego :)