Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z podrobów"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Mięso i podroby umyj, oczyść i pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek obierz i drobno posiekaj.
W większym rondelku rozgrzej olej, przyrumień na nim cebulę i dodaj pokrojone mięso i podroby.
Obsmaż z wszystkich stron i zalej bulionem. Dodaj czosnek, kminek, majeranek i pieprz. Przykryj i duś przez 45 minut. Gulasz zagęść mąką.Źródło: Na żywo