Do góry

Dania główne Przepis na:

Hiszpańska potrawa „PUCHERO”

Hiszpańska potrawa  „PUCHERO”

Autor:

Przepisów i artykułów: 2099 Ocena: 11604

Dodano:

Odsłon: 619

Kaloryczne danie dla ciężko pracujących.

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Boczek pokroić w paski, podsmażyć z cebulą i mięsem. Dodać 3 szklanki gorącej wody i gotować ½ godziny. Następnie dodać pokrojoną marchew, ziemniaki ,kapustę wsypać ryż i zmiażdżony czosnek. Wlać wino i dusić jeszcze ½ godziny. Na końcu dodać fasolę z puszki i ewentualnie doprawić po swojemu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń