Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Hot-dogi z czerwoną kapustą"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
Składniki
Kapustę obierz z zewnętrznych liści, cieniutko poszatkuj. Oczyszczoną marchewkę zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wymieszaj z kapustą i majonezem. Przypraw sałatkę solą, pieprzem, wegetą.
Bułki przekrój na pół. Włóż do piekarnika i podgrzewaj przez 5 minut (będą gorące i chrupiące). Parówki obierz i podgrzej w gorącej wodzie.
Na gorące bułki połóż sporą porcję sałatki z kapusty, parówkę, polej keczupem. Sałatkę można przyprawić odrobiną octu jabłkowego oraz szczyptą cukru.
Porcje 4
15 min
Cena 1,90 zł
Kalorie 349 kcalŹródło: Bella Relaks