Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki i łatwy sposób na pyszną przekąskę. Impreza bez niej nie może się obejść.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 198
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 198
Składniki
Paski boczku kroimy na połowę ( ewentualnie jak mamy krótkie paski to zwiększamy ilość , proporcjonalnie do śliwek ).
Śliwki owijamy boczkiem i spinamy wykałaczką.
Piekarnik nagrzewamy do 180 st. i pieczemy do zrumienienia boczku. Oczywiście proporcje można zwiększyć, zależy ile chcemy zrobić. Przekąski są smaczne zarówno na ciepło jak i na zimno. Życzę smacznego:)