Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jabłka w biszkopcie"
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 242
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 242
Składniki
Jabłka obrać, podzielić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne. Podzielić jeszcze na pół, skropić sokiem z cytryny.
Jajka utrzeć z cukrem. Dodać obie mąki i proszek do pieczenia. Wymieszać z jabłkami.
Wlać do natłuszczonej formy, piec około 45 minut w 175°C. Ubić śmietankę, udekorować nią i laskami cynamonu gotowe ciasto.Źródło: Twoje Imperium