Do góry

Dania główne Przepis na:

Jagnięcina pod kołderką

Jagnięcina pod kołderką

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14900

Dodano:

Odsłon: 1

Sprawdzony przepis na "Jagnięcina pod kołderką"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Kuskus zalej 2 szklankami lekko osolonej, wrzącej wody. Po 7 minutach odcedź.

  2. Zioła, pietruszkę, cebulę i czosnek posiekaj i podsmaż na maśle, wymieszaj z kuskusem.

  3. Jagnięcinę polej oliwą i upiecz w temp. 220° C. Upieczone mięso ułóż w żaroodpornym naczyniu. Na wierzchu rozłóż kuskus. Całość podduś.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń