Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i zdrowe
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 159
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 170
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 611
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 159
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 170
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 126
Składniki
Boczek i czosnek kroimy bardzo drobno, chleb kroimy w kostki. Na patelnię dajemy odrobinę oleju i robimy skwarki z boczku, gdy już są złociste dodajemy chleb i pieczemy by powstały grzaneczki. Gdy grzanki są już złociste i chrupiące dodajemy czosnek i chwilę całość mieszamy tak by czosnek uwolnił swój aromat, ale pilnujemy by się nie przypalił. Na koniec wlewamy rozmemłane jajka z przyprawami, wszystko powoli mieszamy aż do ścięcia jajek i gotowe.