Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane na dwa sposoby

Jajka faszerowane na dwa sposoby

Autor: 91monica91

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 53

Dodano: 03.05.2017

Odsłon: 1022

Przepisów na faszerowane jajka jest mnóstwo, dla mnie najprostsze pomysły są najlepsze.

Składniki

  • 5 ugotowanych jajek
  • I farsz:
  • 4 rzodkiewki
  • mały pęczek szczypiorku
  • kiełki rzodkiewki
  • II farsz:
  • kawałek pora
  • 3 plasterki szynki
  • kilka ziaren kukurydzy (opcjonalnie)
  • 1 ogórek kiszony
  • majonez
  • sól
5-6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ugotowane jajka przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka, rozkruszyć, podzielić na dwie części.

  2. Składniki na farsze pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z majonezem, doprawić solą.

    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń