Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 755
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 181
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31386
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 442
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 755
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 181
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31386
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 442
Składniki
Jaja gotujemy na twardo.
Cebulę pokrojoną w drobną kostkę przesmażamy na maśle do zeszklenia; dodajemy pokrojone w drobną kosteczkę pieczarki, i przesmażamy kilka minut.
Ugotowane jajka przekrawamy, wyjmujemy żółtka. Żółtka , szczypiorek dodajemy do pieczarek; rozcieramy, dodajemy majonez.
Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i farszem nadziewamy białka jaj.